Bejelentkezés
HU | EN
Álláshirdetések
GYAKORNOK (ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓI ÜZLETI ÉS STRATÉGIAI IRODA) Tagvállalat: MVM Zrt.
Gyakornoki pozíció
Itt a lehetőség, hogy egyetemi, főiskolai tanulmányaid mellett betekintést nyerhess egy sikeres, vertikálisan integrált, dinamikus növekedési pályán lévő nemzeti energetikai vállalatcsoport működésébe.
A MELÓ-DIÁK Universitas Iskolaszövetkezet és az MVM Csoport együttműködésének köszönhetően részmunkaidős hallgatót keresünk dinamikus, növekvő csapatunkba az alábbi szakterületre: Elnök-vezérigazgatói Üzleti és Stratégiai Iroda
VÁLLALKOZÁSI ASSZISZTENS Tagvállalat: MVM OVIT ZRt.

Az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. – az MVM Zrt. leányvállalata – közel 7 évtizede a villamos energetikai rendszer meghatározó, komplex tevékenységet nyújtó építő, kivitelező, műszaki szolgáltató cége. Főbb feladatai: nagyfeszültségű távvezeték és alállomás létesítés és karbantartás, atom-, hagyományos és megújuló erőművek karbantartása, létesítése, acélszerkezet gyártás és erőművi gépgyártás. A társaságról további információk a www.ovit.hu honlapon érhetők el.

A munkakör funkciója:
Az Üzletfejlesztési és Értékesítési Igazgatóság, illetve a kivitelezési igazgatóságok gazdasági, üzleti tevékenységeinek tervezésében való közreműködés; projektek elemzése, értékelése, ajánlati folyamatok háttértámogatása, kiszolgálása.

1