Feljebb
Bejelentkezés
HU | EN

Skip Navigation LinksAktuális eljárások

 
 
A Magyar Földgáztároló Zrt. folyamatban lévő közbeszerzéseivel kapcsolatos dokumentumok a https://kozbeszerzesek.mfgt.hu linken érhetők el az érdekelt gazdasági szereplők, részvételre jelentkezők és ajánlattevők számára.
Az oldal eléréséhez kérjük írja meg a hozzáférést igénylő nevét, cégnevét, e-mail címét és telefonszámát a kozbeszerzes@mfgt.hu e-mail címre.
 
 
Üzemanyag beszerzése üzemanyagkártya szolgáltatás keretében 2017. évre
 
A közbeszerzési eljárás az „Üzemanyag beszerzése üzemanyagkártya szolgáltatás keretében a szerződéskötéstől számított 4 éves időszakban” tárgyú keretmegállapodás második szakaszában, a közszolgáltatók közbeszerzéseire vonatkozó sajátos közbeszerzési szabályokról szóló 289/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet 11.§ (1) bekezdés d) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás, amely a Magyar Földgáztároló Zrt.-vel keretmegállapodást kötött Ajánlattevők részére került kiírásra.
 
 
 
 
Gépjármű bérlet és flottakezelési szolgáltatás beszerzése 2017. évben
 
 
Védőruha, munkaruha, védőeszköz - 2017
 
 
Felszín feletti folyamatos működést biztosító szolgáltatások - 2017
 
 
Bányamérési, birtokjogi, talajvédelmi, kártalanítási és rekultiváció tervezési szolgáltatás beszerzése a szerződéskötéstől számított 3 éves időtartamra
 
 
A Magyar Földgáztároló Zrt. részére kiviteli tervezés, tanulmányterv készítés 3 éves időtartamban
 
 
A Magyar Földgáztároló Zrt. által üzemeltetett Pusztaedericsi gáztárolón kitárolás technológia átalakítása